Tenis

Noi atacuri la Maria Sharapova: "Cum adică te dopezi și apoi să primești invitații? WTA a avut nevoie de ea, de aceea nu au pedepsit-o cum trebuie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 noiembrie 2017

Italianca Flavia Pennetta, câștigătoarea de la US Open 2015, a vorbit în presa italiană despre cele mai răsunătoare cazuri de dopaj din circuitul feminin din ultimii ani, Maria Șarapova și Sara Errani.

"Pe Sara o cunosc foarte bine și cu siguranță nu s-a dopat. Explicația cu tortellini e bizară, dar contaminarea mâncării cu un astfel de medicament e convingătoare. Înțeleg că oamenii comentează, dar o suspendare de durată scurtă a fost decizia corectă.

O respect pe Maria, dar Meldonium e un medicament care ajută performanță, iar faptul că nu a primit o suspendare mai lungă este pentru că WTA are nevoie de ea. Iar despre wild-card-urile primite, cum adică te dopezi și apoi primești invitații? Ca jucătoare de tenis mi se pare un lucru enervant",

a spus italianca. Ea s-a retras la finalul lui 2015, în 2016 s-a căsătorit cu Fabio Fognini, iar în 2017 a devenit mamă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.