Liga 1

Prețul pentru care Negoiță e gata să vândă clubul: "Nu-l mai interesează Dinamo. E vorba de această sumă"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 November 2017

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit în această seară că Negoiță e pregătit să vândă clubul contra sumei de două milioane de euro.

"Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanțeze.

Oamenii din conducere trebuie să vândă jucători pentru a ține Dinamo pe linia de plutire. În funcție de oferte, de sumele care vor fi oferite, probabil se poate vinde orice jucător", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

"Pe termen scurt, obiectivul e intrarea în play-off. E o situație nu prea plăcută. Sub nicio formă Dinamo nu e o echipă care să aibă obiectiv evitarea retrogradării" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.