Nationala

"Avem decar 6-7 ani de-acum încolo!" » Problema tricoului cu numărul 10, rezolvată pentru Euro 2020

foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Justin Gafiuc, Liviu Manolache  —  sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Grozav, 27 ani, s-a reîncărcat la națională și, după „dubla” cu Turcia, oferă speranțe că problema tricoului cu numărul 10 a fost, în fine, rezolvată, măcar pentru campania de calificare la Euro 2020.

După ieșirea din scenă a lui Mutu la echipa națională, tricoul cu numărul 10 a devenit o povară insuportabilă pentru fotbaliștii reprezentativei. Un "animal" pe cale de dispariție! Niciun tricolor n-a mai reușit să se impună ca decar de drept, iar numărul faimos al lui Hagi, Dobrin, Boloni sau Ozon a navigat în derivă, ajungând să fie purtat de rezerve sau chiar refuzat de toți componenții lotului la multe dintre acțiunile României!

Începutul mandatului lui Contra anunță însă ca rezolvată licitația numărului 10: adjudecat de Gicu Grozav, unul dintre copiii de suflet ai noului selecționer!

 "Eu sunt mai exigent de felul meu, iar el știe asta. I-am spus însă după meci că îi dau nota 9 pentru ce a făcut joi seara. O implicare extraordinară în joc, inclusiv pe faza defensivă, unde l-a ajutat mult pe Toșca. Vă spun că, din acest moment, avem asigurat numărul 10 la națională pentru următorii 6-7 ani!" Cornel Țălnar, unchiul lui Grozav

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, Țălnar dezvăluie ce i-au spus Cosmin Contra și Adrian Mutu despre Grozav, de ce e Gicu un fotbalist atipic și alte detalii despre decarul României! Gazeta poate fi răsfoită și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN NUMĂRUL DE AZI

Costache va fi stresul lui MM! » Transferul mijlocașului de la Dinamo la CFR ar putea produce un adevărat cutremur la FCSB!

Pițurcă îl atacă pe Daum și avertizează: "Am pierdut mai mult decât un an!

Jucătorii au valoare, nu erau bine conduși" + dezvăluiri din vestiarul naționalei

Mergi pe mâna noastră! Avem cele mai tari ponturi pentru pariori!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.