Liga 4

FOTO Game, set, Steaua! Roș-albaștrii s-au distrat în derby-ul cu Carmen și s-au apropiat la 3 puncte de Academia Rapid » Noul idol al roș-albaștrilor a marcat 4 goluri

+9 Foto
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 11 November 2017

Steaua s-a distrat în ultimul meci din Liga 4-a București, reușind o victorie impunătoare pe terenul lui Carmen București, scor 6-0.

FINAL »  Carmen București - Steaua București 0-6
AU marcat: Predescu '4, '16 p., '45 p., '88 Olaru '75, Sitaru '83
*Bardaș, fundașul celor de la Carmen, a văzut "roșu" în minutul 45

Roș-albaștrii au dominat autoritar partida, conducând încă de la pauză cu 3-0. Steliștii au evoluat cu un om în plus în repriza secundă, după eliminarea lui Bardaș de dinainte de pauză, și au reușit să mai înscrie de trei ori în a doua parte a jocului.

MVP-ul Stelei a fost Andrei Predescu, acesta reușind să înscrie patru goluri. Olaru și Sitaru și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

În meciul disputat pe stadionul "Rocar" au asistat apoximativ 800-900 de spectatori. Steliștii au fost încurajați de Peluza Sud, care în startul partidei a aprins mai multe fumigene. 

Steaua e pe locul 2 în Liga 4-a București, grație victoriei de azi acumulând 32 de puncte și apropiindu-se la doar trei lungimi de Academia Rapid. 

Echipele de start: 

Carmen București: Voicu - Nedelcu, Bardaș, Sfiea, Tociu - Nica, Bereștean, Al. Maxim, S. Flisc - C. Flisc, L. Ganea 

Steaua: 22. Horia Iancu, 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore, 21. Gheorghiță Constantinescu, 16 Vâlcea, 8. Cadolar Curt, 7 Andrei Pătrănoiu, 26  Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.