Liga 1

Un oficial FCSB dă cărțile pe față: ce plănuiește, de fapt, Nemec + reacție tranșantă a lui Becali după mutările de la CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 noiembrie 2017

Atacantul Adam Nemec, care în vara lui 2018 devine liber de contract, are oferte de la Dinamo, FCSB și CFR Cluj, dar se pare că slovacul dorește să plece din România.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre Nemec și dezvăluie că, din informațiile steliștilor, slovacul de 32 de ani ar vrea să plece in străinătate. Nemec mai are contract cu Dinamo până în vară.

"Nemec este un atacant foarte bun, care ne-a interesat. Nu știu dacă ne mai interesează. Din câte am înțeles eu, el ar vrea să plece în străinătate din cauza unor probleme de familie. Nu știu dacă mai e de actualitate interesul nostru", a spus Duckadam la Pro X.

"Eu licitez cu Clujul? Niciodată. Daca e ceva, iau. Daca nu, la revedere! Nu fac competiție. Da, l-am dorit pe Nemec, dar nu înseamnă că fac licitație cu CFR!" Gigi Becali la ProTV

Nemec a venit în vara lui 2016 la echipa alb-roșie, iar la finalul sezonului devine liber de contract. A mai jucat la Dunica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, FC Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York FC, Willem II.

1.000.000 €este cota lui Nemec, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.