Tenis

Federer și Zverev debutează cu victorii în prima zi de la Turneul Campionilor! Programul zilei de luni

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 November 2017

  • Elvețianul Roger Federer l-a învins pe americanul Jack Sock, scor 6-4, 7-6(4) în primul meci la Turneul Campionilor 2017, din grupa Boris Becker.
  • În al doilea meci al grupei, Alexander Zverev s-a impus după mai mult de două ore de joc în fața lui Marin Cilici, scor 6-4, 3-6, 6-4.

Federer, locul 2 ATP  și al doilea favorit al competiției, după Rafael Nadal nu a avut probleme în fața ultimului calificat la turneul de la Londra, americanul Sock, locul 9 ATP.

Elvețianul a avut nevoie de doar o oră și jumătate pentru a bifa prima victorie la competiția pe care a câștigat-o de șase ori până acum. 

În al doilea meci din "Grupa Boris Becker", Alexander Zverev, ocupantul locului al treilea mondial s-a impus în fața croatului Marin Cilici, favoritul numărul 5.

Calificat în premieră la Turneul Campionilor, neamțul de 20 de ani a câștigat primul set al confruntării cu Cilici, pentru ca apoi să cedeze în actul secund în fața croatului.

Cilici a făcut primul break în decisiv, dar Zvererv a revenit și s-a impus în cele din urmă, iar în al doilea meci va juca împotriva lui Roger Federer.

Programul de luni

ora 14:00 - Murray/Soares vs Bryan/Bryan
ora 16:00 - Dominic Thiem vs Grigor Dimitrov
ora 20:00 - Kubot/Melo vs Dodig/Granollers-Pujol
ora 22:00 - Rafael Nadal vs David Goffin
toate meciurile vor fi în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.