Liga 1

PATRON vs PSEUDOPATRON Negoiță a încasat la fel de mulți bani ca Becali, dar de ce nu a atins niciodată primele două locuri? Investițiile arată horror

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 November 2017

Incredibil sau nu, Negoiţă a încasat aproape la fel de mulţi bani ca şi Becali în primii aproape 5 ani ca patron de club, numai că investiţiile sunt de peste 60 de ori sub cele ale lui Gigi, iar performanţele sunt umilitoare în comparaţie cu cel care finanţează rivala tradiţională, conform Gazetei Sporturilor de astăzi!

Peste câteva luni, Dinamo împlineşte 5 ani cu Ionuţ Negoiţă patron, cel care şi-a manifestat deja intenţia de a renunţa la club, iritat de faptul că n-a reuşit aproape nimic pe plan sportiv şi a şi recunoscut că "probabil că nu mă pricep la acest tip de business". Eşecul managementului lui Negoiţă are însă un răspuns în ceea ce s-a întâmplat la Steaua în urmă cu 15 ani.

Aflată într-o situaţie asemănătoare cu Dinamo când a fost preluată de Negoiţă, gruparea din Ghencea traversa o perioadă critică, mai ales din punct de vedere financiar, dar şi al rezultatelor.

Şi pentru ca o comparaţie între Gigi Becali şi Ionuţ Negoiţă să aibă relevanţă, parametrii investiţiilor, veniturilor şi rezultatele reuşite sunt cei din primii 5 ani ai Stelei cu Becali patron. Adică atât cât a trecut pentru Dinamo sub conducerea actualului finanţator.

Raportul dintre cum s-a descurcat Becali vs cum a procedat Negoiţă developează o diferenţă uriaşă între cei doi. Chiar umilitoare pentru dinamovist, care deşi a încasat, pe vânzări de jucători, aproape la fel de mulţi bani ca şi Gigi în primii lui 5 ani la Steaua, n-a şi investit la fel, iar performanţele nu există pe lângă ce a bifat gruparea din Ghencea.

Toate cifrele și comparațiile relevante sunt în Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează ziarul de platforma Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.