Europa League

A cedat: atac furtunos al lui Șumudică! Antrenorul îl face pachet pe Dică: "Uitați-vă ce grupă a avut! Și lui Argăseală îi era rușine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 noiembrie 2017

Marius Șumudică a vorbit despre calificarea celor de la FCSB în primăvara europeană și a ținut să sublinieze grupa facilă în care au jucat roș-albaștrii, transmițându-i un mesaj și lui Nicolae Dică.

Șumudică a ironizat adversarii de care au avut parte roș-albaștrii în Europa League, unde au ieșit dintr-o grupă cu Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva și Lugano.

"Să ai o asemenea grupă în cupele europene, nici Vali Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simț și mai scotea și una mai bună. Ar fi fost culmea să nu se califice.

Noi am scos de două ori pe West Ham, iar ce vreau să-i transmit acum lui Dică sunt următoarele: după calificarea matematică în primavară a spus că au mai spus unii că în afara lor nu se vor mai califica alții în primavară europeană, că doar ei au făcut treaba asta.

Diferența e că noi am câștigat la Londra cu 60.000 de spectatori contra unui club cu buget de 200 de milioane. La Astra, eu am luat de la Concordia totul gratis, șase jucători. Ei au luat de la ultimele două campioane tot ce e mai bun", a spus Marius Șumudică la Radio Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.