Liga 1

Gigi se laudă cu o mare "victorie" din vestiarul FCSB: "Eu, ca patron, nu sun fotbaliștii, dar la el am intervenit. L-am sunat 3 zile la rând"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 noiembrie 2017

Gigi Becali își protejează investiția pe care a făcut-o în Florinel Coman, pe care a plătit 2 milioane de euro Viitorului. De asemenea, a dezvăluit și promisiunea pe care i-a făcut-o lui Cătălin Golofca: "Râmâne, dacă batem cu el pe teren la Plzen". 

"Eu îl sun zilnic pe Coman și-i zic: « băi, Florinele, te rog eu frumos nu mai fuma. Am dat mulți bani pe tine ». Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit.

L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte țigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de țigări pentru că s-a lăsat de fumat, așa cum mi-a promis”, a dezvăluit Becali, la Digi Sport.

...ce zice de Golofca: "Despre Golofca am vorbit cu Dică. Are de gând să joace cu el următorul meci la Plzen. Dacă vom câștiga acel meci, și-a scos banii și rămâne la Steaua. Nu mai am niciun interes". 

...vrea să revină la numele de Steaua: "Salvarea echipelor naționale este FCSB. Da, am spus FCSB. Oricum în 5-6 luni de zile o să fie din nou Steaua. O să vedeți. Uitați-vă ce se întâmplă cu Dinamo și Rapid, două branduri puternice, nu le cumpără nimeni". 

...despre situația de la Dinamo: "Mă oftic când văd galeria lui Dinamo. Mai ales că ne-a făcut aia cu Doar Dinamo. Așa că e mai bine să aibă echipă slabă. Ei râd de mine că au galerie, eu râd de ei că-i bat peste tot". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.