Nationala

Ianis sacrificat! Decizii-surpriză ale lui Isăilă pentru marele duel de azi cu Țara Galilor

Articol de Răzvan Luţac  —  marţi, 14 noiembrie 2017

Dragoș Nedelcu s-a antrenat normal și ar putea intra diseară pe teren, în Țara Galilor (ora 20:00, meci netelevizat), caz în care Hagi jr. iese din schemă. 

La jumătatea preliminariilor, România e lider în grupa ei de calificare la U21 pentru preliminariile Euro 2019. Fără înfrângere, ba, mai mult, cu 3 victorii din 3 în deplasare, "tricolorii" întâlnesc Țara Galilor la Bangor, diseară, de la 20:00. Vin cu moralul ridicat, după 1-1 cu favorita Portugalia, în timp ce adversara are coșmaruri. Tocmai a pierdut acasă cu Bosnia la un scor șocant, 0-4.

Mai mult, Isăilă poate reface diseară un cuplu de foc. Nedelcu și Răzvan Marin, ajunși între timp la FCSB și Standard Liege, au jucat împreună la Viitorul și pot fi închizătorii României. Asta după ce primul s-a refăcut și s-a antrenat normal în ultimele zile, iar ultimul a acceptat să vină la "tineret" în detrimentul unei partide cu Olanda la naționala mare!

Cicâldău împins în locul lui Ianis

Dacă intră Nedelcu, sacrificat va fi Ianis Hagi. Deși n-a jucat rău în prima repriză a jocului cu Portugalia, fiul "Regelui" a căzut fizic după pauză și a ratat o ocazie mare chiar înainte să fie schimbat cu Adrian Petre. Mai mulți spectatori l-au fluierat și apostrofat pe jucătorul Fiorentinei.

Astfel, prezența celor doi, Marin - Nedelcu, îl va împinge în spatele vârfului pe Cicâldău, remarcat în actualele preliminarii.

Ar putea începe cu Petre

Mai mult, în afară de Hagi, un alt jucător ar putea ieși din primul "11". Deși e golgeterul României în actualele preliminarii, Pușcaș n-a convins la Ovidiu, împotriva Portugaliei. A ratat mai multe ocazii în meciul încheiat 1-1 și, coroborat cu lipsa de meciuri de la Benevento, ar putea rămâne pe bancă diseară. În locul său ar urma să joace Adrian Petre, vârful lui Esbjerg având o intrare de efect în teren.

Echipa probabilă a României: I. Radu (cpt.) - Cr. Manea, Nedelcearu, Pașcanu, A. Radu - R. Marin, Nedelcu - Man, Cicâldău, Fl. Coman - Ad. Petre. Rezerve: Căbuz - Ghiță, Vl. Olteanu, Dulca, M. Dobre, I. Hagi, Pușcaș.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.