CM 2018

FOTO Buffon, în lacrimi după ratarea calificării la Cupa Mondială: "Am pierdut ceva care poate avea un impact social imens"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 noiembrie 2017

Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, pentru a doua oară în istorie, după ce a terminat la egalitate returul barajului, scor 0-0, cu Suedia. În tur, nordicii s-au impus cu 1-0.

Gigi Buffon (39 de ani) a terminat meciul în lacrimi, dar a găsit puterea să-și felicite adversarii pe gazon.

La interviuri, legendarul portar nu s-a mai putut abține și a plâns.

"Îmi pare rău! Nu pentru mine, ci pentru toată echipa. Am pierdut ceva care poate avea un impact social imens. Acesta este singurul meu regret. Îmi pare rău că ultimul meu meci coincide cu eliminarea de la Cupa Mondială. Timpul nu iartă pe nimeni, e un tiran. Am știut că a fost un meci greu, dar atât am putut face azi.

Uitându-mă în față, nu am regrete. Există un viitor frumos pentru că avem portari precum Donnarumma sau Perin. Vreau să-i îmbrățișez pe toți care mi-au fost alături. Ventura? Are aceleași defecte pe care le avem și noi, toți italienii", a zis Gigi Buffon conform Gazzetta.it.

Citește și: FOTO Ciao, ragazzi! Italia e blocată de Suedia și RATEAZĂ Mondialul pentru a doua oară în istorie! Coincidență nefastă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.