Liga 1

Război Viitorul - Fiorentina din cauza lui Ianis Hagi! În iarnă are șanse mari să plece: "Nu am văzut nicio creștere! În Italia dictează tot felul de interese"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 noiembrie 2017

Ianis Hagi, 19 ani, nu a jucat niciun minut la Fiorentina în acest sezon, iar șefii celor la da Viitorul sunt extrem de nemulțumiți de faptul că antrenorul Stefano Pioli nu contează pe mijlocașul român.

"Ianis a fost luat și i s-a spus că va primi în scurt timp șanse de a juca în prima echipă. S-a întâmplat o data, apoi încă o dată pe final de campionat, dar acest angajament nu s-a materializat. Antrenorul Paulo Sousa (n.r. fostul antrenor al Fiorentinei ) a fost cel care a decis să-l aducă și i-a promis că va juca.

În această vară, Pioli a spus că este nou și că vrea să vadă cum se comportă în pregătiri. A jucat și toată lumea a fost multumiță, dar s-a întâmplat ce s-a intamplat. Ceva este, dar nu vreau să intru în amănunte. În Italia e mai complicat, acolo dictează tot felul de interese. 

E clar că lui Ianis nu-i convine ce se întâmplă. Lipsa jocurilor si-a pus amprenta asupra prestației lui. E clar că nu și-a pierdut calitatea, însă îi lipsește ritmul de joc. Am crezut că voi vedea un Ianis mai puternic fizic,  dar nu mi s-a părut așa, deși face și un program separat.

Nu am văzut o creștere. Nu cred că i-a priit perioada asta de la Fiorentina. În iarnă sunt însă convins că se vor găsi soluții pentru el, fie că este vorba despre Italia sau de alt campionat", a spus Cristi Bivolaru la Pro X.

2.000.000 €a plătit Fiorentina pentru Ianis Hagi

Citește și: Gigi Becali, gata să-l aducă pe Ianis Hagi la FCSB! Anunțul făcut de patronul echipei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.