Liga 1

Mesaj sexist al lui Ionuț Popa pentru soția lui Corry Evans, care l-a jignit pe Hațegan: "Ăsta e răspunsul meu pentru cucoana aia"

Articol de Cornel Biholari  —  miercuri, 15 noiembrie 2017

Ionuț Popa i-a răspuns soției fotbalistului nord-irlandez Corry Evans, cea care l-a jignit pe Ovidiu Hațegan după prestația acestuia din meciul tur al brajului pentru Mondial, pierdut de Irlanda de Nord cu Elveția, scor 0-1.

Lisa Evans a avut un derapaj rasist pe twitter, furioasă că românul a inventat un penalty pentru elvețieni. Ulterior, Corry și-a cerut scuze în numele soției. 

Într-o conferință de presă ținută azi înaintea meciului de vineri cu FC Botoșani, antrenorul lui ACS Poli a trimis-o la cratiță pe nevasta internaționalului nord-irlandez. 

"Nu m-am întâlnit și nu aș avea ce să-i spun lui Hațegan. Un om poate să greșească, dar niciodată Ovidiu Hațegan nu o să o facă intenționat. Din ce îl cunosc.

El poate să greșească, dar asta cu irlandezii și cucoana aia... Cine era? (n.r. soția lui Corry Evans, care l-a făcut «țigan» pe Hațegan).

Du-te, mă, și învață să faci sarmale! Ăsta e răspunsul meu pentru ea.

Dacă Hațegan merge la Euro, Mondiale, înseamnă că e un arbitru valoros", a zis Ionuț Popa la conferința de presă. 


Corry și Lisa Evans. Foto: twitter

Citește și: FOTO Dezgustător! Soția jucătorului nord-irlandez, derapaj rasist împotriva lui Hațegan: "Curvă de țigan român! I-am găzduit rudele urât mirositoare"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.