Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Ședință anti-FCSB la Rin » Noua strategie a lui Dinamo + două mesaje clare ale lui Negoiță

Articol de Victor Vrînceanu  —  miercuri, 15 noiembrie 2017

Dinamo trece în aceste zile prin momente dificile, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai finanțează clubul, iar Gigi Becali vrea să transfere la FCSB cei mai buni jucători dinamoviști. 

ipdate 15:25

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a confirmat informațiile GSP.RO și a dat mai multe detalii despre ședința de la Dinamo.

"Este adevărat că a avut loc ieri o ședința la Dinamo. Am vrut să discut cu antrenorul și cu staff-ul și să le transmit din partea domnului Negoiță două lucruri extrem de importante: clubul este perfect sustenabil financiar în acest sezon competițional, chiar dacă finanțatorul a decis să se retragă din viața echipei. În plus, i-am anunțat că domnul Negoiță a transmis clar că niciun jucător de la Dinamo nu va fi transferat la FCSB. Indiferent de ofertele primite de la FCSB, el a hotărât ca niciun jucător să nu plece acolo", a spus David pentru GSP.RO.

 

Știrea inițială:

Potrivit surselor GSP.RO, ieri a avut loc la RIN o şedinţă în care s-au întâlnit preşedintele Alexandru David, antrenorul Vasile Miriuţă, team managerul Ionel Dănciulescu şi alţi colaboratori apropiaţi ai acestora. Subiectul principal de discuţie a fost noua strategie a clubului, fără susţinerea financiară a lui Ionuţ Negoiţă.

Aceştia au dezbătut și despre ce ar putea face pentru a evita ca vreun fotbalist de la Dinamo să fie direcționat spre FCSB. Cert este că şi la vânzarea lui Gnohere toţi cei din club s-au opus, dar ultimul cuvânt l-a avut finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

Citește și: 

Replica surprinzătoare a lui Negoiță, întrebat despre transferul lui Nedelcearu la FCSB: "Dacă nu știați"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.