Nationala

Derapaj incredibil al fanilor lui CSU Craiova » Mesaj suburban la adresa selecționerului: "Maidanez castrat, selecționata Bucureștiului nu are ce să caute în Craiova"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 November 2017

România a pierdut categoric amicalul de marți seara cu Olanda, 0-3, iar fanii au început deja să se îndoiască de selecționerul Cosmin Contra: mii de fani au părăsit Arena Națională după golul trei al olandezilor, reușit de Luuk de Jong în minutul 81, aceștia fiind extrem de nemulțumiți de jocul României. 

O reacție mult mai dură a venit însă din partea Sezione Ultra, grupul ultrașilor lui CSU Craiova. La scurt timp după finalul meciului, aceștia au postat pe Facebook un mesaj vulgar la adresa lui Cosmin Contra.

Reacția suburbană a acestora este cauzată, cel mai probabil, de decizia selecționerului de a nu-i utiliza în niciun din cele două meciuri amicale, cu Turcia și Olanda, pe Nicușor Bancu și Alexandru Băluță, doi dintre cei mai în formă jucători ai oltenilor.

"M*** Contra, m*** FRF! Selecționata Bucureștiului nu are ce să caute în Craiova. Maidanez castrat!", e doar o parte din mesajul obscen, greu de reprodus, publicat pe pagina de Facebook "Sezione Ultra' 2000".

Vezi și: Gică Popescu, atacuri dure la Cosmin Contra: "Nu mai ești la Dinamo! De ce nu i-ai băgat pe acești jucători?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.