Nationala

Critici pentru Vlad Chiricheș! Ciprian Marica se ia de căpitanul naționalei: "Nu vreau să-i dau în cap, dar..."

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 November 2017

Ciprian Marica îl taxează pe Vlad Chiricheș, căruia îi reproșează atitudinea pe care o are, mai ales că este jucătorul care poartă banderola de căpitan al echipei naționale.

"Mă deranjează că echipa asta nu are un lider. Căpitanul echipei dă o senzație de lejeritate, i-am zis-o și lui Vlad, personal. Tratează superficial anumite momente, e lejer. El, care ar trebui să fie liderul echipei. De la el am cele mai mari pretenții.

Nu-i dau în cap, știu că nu joacă prea mult și îi e greu să se motiveze. Când vii de la o echipă care nu joci, e foarte greu. Nu poate avea un moral ridicat. Dar să fie mai implicat.

Trebuie să ofere siguranță. Oricum el trebuie să joace cu Grigore, se înțeleg mai bine, s-a văzut și aseară că nu a mers cu Moți. Întrebarea mea este simplă, ar fi putut depăși România pe cineva într-o dublă manșă la baraj?

Dacă tu nu ai atitudine când vii la națională, nu ai ce căuta aici. Ca lider al naționalei, trebuie să ai atitudine. Antrenorul nu ți-o dă, asta trebuie să o ai în general. Antrenorul îți dă moral, dar atitudinea trebuie să o ai, altfel n-ai ce căuta aici", a zis Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.