Liga 1

Un fost jucător și antrenor al FCSB-ului îl atacă pe Gigi Becali: "Nu m-aș întoarce niciodată acolo" » Episodul care a pus capac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 November 2017

Dorinel Munteanu a fost antrenorul celor de la FCSB pentru o perioadă scurtă de timp în 2008, însă susține că nu ar mai lucra niciodată cu Gigi Becali și aduce aminte de un episod petrecut la meciul cu Firoentina de acasă, 0-1, din grupele Ligii Campionilor.

"În general, se spune că nu se poate refuza Steaua. Dar eu n-aș mai colabora niciodată cu Gigi Becali. Poate că el va mai sta la Steaua încă 25-30 de ani, n-avem de unde să știm, dar eu nu m-aș întoarce niciodată acolo.

A încercat să-mi facă echipa, dar nu am acceptat, deși am avut un lot foarte slab. A fost chiar un moment într-un meci cu Fiorentina. Eu am vrut să bag un mijlocaș străin, iar el a refuzat. Până la urmă, l-am bagat și poate asta m-a costat", a povestit Dorinel Munteanu la TV Telekom Sport.

Jucătorul la care face referire Dorinel Munteanu este Tiago Gomes, mijlocaș central portughez care a evoluat pentru roș-albaștri timp de un sezon.

Echipa FCSB-ului cu Fiorentina: Zapata - Golanski, Baciu, Rădoi, P. Marin - Ov. Petre, Tiago Gomes - Nicoliță, Toja, Semedo - Dayro Moreno
Rezerve: Cernea, Ogăraru, B. Stancu, Pleșan, Lovin

Pe lângă perioada de două luni de zile în care a  fost antrenor al echipei, Dorinel Munteanu și a evoluat la FCSB în perioada 2003-2005.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.