Campionate

Șocant! S-a aruncat în fața trenului pentru a scăpa de scandalul de corupție de la FIFA 

Jorge Delhon

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 16 noiembrie 2017

Argentinianul Jorge Delhon, fost oficial al forului din Țara Tangoului, aflase că Alejandro Burzaco l-a dat pe mâna procurorilor în procesul FIFA din SUA.

Nu a suportat gândul că va ajunge la tribunal. Aflând că Alejandro Burzaco, martor în procesul de la New York, a vorbit despre implicarea lui în corupția globală marca FIFA, argentinianul Jorge Delhon și-a pus capăt zilelor. Fost oficial în federația din Țara Tangoului, acesta s-a aruncat în fața trenului într-o localitate de la periferia capitalei Buenos Aires. 

Între timp, Burzaco, fost director al firmei de marketing sportiv Torneo,  a confirmat că statul Qatar a cumpărat în 2010 voturile FIFA pentru a organiza CM 2022. "Un milion de dolari a primit numai Jorge Grondona". La acea vreme vicepreședinte FIFA și președinte al forului argentinian, decedat în 2014. 

Burzaco a mai dezvăluit că, în ultimul deceniu, firma sa a mituit constant șefii CONMEBOL pentru a câștiga drepturile TV ale mai multor competiții: "Banii erau expediați fie prin transfer bancar, într-un cont din Elveția, fie cash, în saci sau în plicuri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.