Liga 1

Titular la Dinamo refuzat de FCSB: "Mi-a fost frică să-l luăm" » MM explică și de ce s-a opus în cazurile Wesley și Costache: "Stanciule, de ce-ți faci reclamă pe numele meu?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 noiembrie 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dezvăluit că fundașul grec de la Dinamo, Georgios Katsikas, a fost propus la echipa roș-albastră. Mai mult, MM îl atacă pe impresarul Daniel Stanciu, după interviul dat de acesta în Gazeta Sporturilor.

"Mă făcea lumea zob că Dinamo l-a luat pe Katsikas, care este senzaţional şi noi nu am putut să luăm un fundaş. Mi-a fost frică. L-am avut propus şi pe Katsikas, iar Dică îl știa. Au fost colegi la Iraklis. Nu era ce căutam noi. Planici părea că este ceea ce căutăm noi", a declarat Mihai Stoica pentru Fanatik.

Katsikas, 27 ani, a venit la Dinamo de la Esbjerg și a 14 bifat meciuri. În 2010 a avut o ruptură a ligamentelor încrucișate și a stat 294 de zile pe bară.

"Stanciule, de ce îți faci reclamă pe numele meu?"

MM Stoica i-a răspuns lui Daniel Stanciu, care într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor a dezvăluit că managerul stelist l-a refuzat în trecut pe Falcao, pe atunci doar la River Plate 2. (Detalii AICI

"Eram în Argentina cu Mihai Stoica și l-am văzut la un antrenament pe Falcao. Ne recomandase un puști să mergem să vedem echipa a doua de la River Plate, pentru că era cea mai bună din Argentina. Falcao era un copil atunci, nu l-am recomandat în România. Pe urmă mai vorbeam între noi și ziceam "Uite, puteam să dăm lovitura!"Daniel Stanciu

Replica lui Stoica pentru Stanciu, conform sursei citate mai sus: "De ce să-ţi faci reclamă, Stanciule, pe numele meu? Cum să spui o asemenea bazaconie, că am fost în Argentina şi l-am refuzat pe Falcao? Am fost în Argentina o singură dată în viaţa mea, în 2008. Falcao era deja bombă. Știam că e de vânzare în Europa şi vrea salariu 2 milioane și jumătete de euro. Cum să spui o asemenea prostie? Cum să minţi în halul ăsta?!".

...despre Costache de la Dinamo: "Gigi m-a întrebat de Costache și i-am zis că e un jucător foarte interesant, are forţă, are viteză, însă nu mi se pare un jucător cerebral. Merită să dai maximum 2-300.000 de euro pe el. Aşa am zis eu, asta cred eu. Dacă Gigi voia să-l ia pe Costache, îl lua fără niciun fel de discuţii".

...despre Wesley: "M-am opus venirii lui Wesley. A fost bine sau a fost rău, întreb eu acum. Era clar că, dacă venea Wesley, nu juca Rusescu. Garantează cineva că, avându-l pe Wesley pe titular, echipa putea să câştige en-fanfare campionatul și să scoată Ajax? Cu Rusescu am făcut asta şi el a marcat 26 de goluri în sezonul ăla. Poate cineva să-mi garanteze că dacă venea Wesley marca 40 de goluri şi o scoteam şi pe Chelsea, câştigam Europa League şi mai ştiu eu ce făceam? Consider că a fost o intervenţie bună a mea". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.