Liga 1

Becali și Miriuță, dialog în direct despre transferul lui Nemec! Ironia patronului de la FCSB la adresa marii rivale + anunță un nou transfer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 noiembrie 2017

Gigi Becali și Vasile Miriuță au discutat în direct la TV Digi Sport, prin telefon, despre posibilul transfer al lui Adam Nemec la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că pe lista de transferuri este și Olimpiu Moruțan. 

"Dinamo poate să nu mai vândă, dar la Nemec nu depinde de ei. Noi nu prea avem ce să luăm acolo. Am dat un milion de euro pentru procentul de 20% din viitorul transfer al lui Coman în străinătate. I-am dat lui Hagi. O să-l dau cu 70-100 de milioane. De la 50 de milioane în sus.

Așa cred eu. Am dat 500.000 și pentru procentele la Nedelcu. Adică Dinamo, la ora asta, face când Nedelcu și Florinel Coman. Pe Nemec îl semnez, mai stă la Dinamo 6 luni și îl iau în vară. E mai bine așa?", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

  • Vasile Miriuță: "Nemec va pleca afară în iarnă. Asta e părerea mea. Și Nedelcearu la fel";
  • Gigi Becali: "Părerea mea că îl iau la FCSB. Dacă nu îi dau bani lui Dinamo, îi dau lui salariu mai mare".

...despre Moruțan: "Pe Moruțan vreau să-l iau. Am vorbit cu Iftime, a zis că discutăm în vară. I-am zis că dau banii și-l mai las acolo un an. Dau 700.000 de euro pe el. Mi-a promis că nu face niciun fel de pact cu altcineva fără să mă anunțe".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.