Liga 1

Devis Mangia rupe tăcerea! Care sunt impresiile pe care i le-a lăsat România: "Am găsit aici oameni de un anumit nivel" » Răspuns pentru Cornel Dinu

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 November 2017

La aproape șase luni de la venirea la Craiova, Devis Mangia, tehnicianul echipei oltene, se declară extrem de mulțumit de oamenii alături de care colaborează la CSU. 

"Toţi spun că în fotbal este o lume specială. Eu îţi spun că nu mereu, dar de cele mai multe ori am avut norocul să găsesc persoane de calitate. Atunci când am simţit că lucrurile se schimbă, am preferat să încep o nouă aventură într-o altă ţară, iar acum pot să spun că aici am găsit oameni de un anumit nivel, de calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere uman", a mărturisit italianul. 

Acesta a vorbit în termeni laudativi despre legenda dinamovistă Cornel Dinu, cel care l-a lăudat recent pe Mangia. 

"În primul rând aş vrea să îi mulţumesc domnului Dinu fiindcă este o plăcere când o persoană cu o asemenea experienţă vorbeşte aşa frumos despre tine. Îi mulţumesc din suflet" a dezvăluit Mangia, la TV Telekom Sport.

Devis Mangia, care de-a lungul carierei a trecut pe la Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, Italia U21, Spezia, Bari și Ascoli, o antrenează pe CSU Craiova din vara acestui an.

"E un antrenor mai mult decât civilizat, expresiv. Nu vorbeşte despre alte lucruri decât despre fotbal. Când e provocat, râde cu o superioritate incontestabilă de a trata fotbalul. Şi se vede mâna lui în jocul Craiovei. Craiova e echipa care are şi rezultate, dar şi un joc plăcut, spectaculos" Cornel Dinu, despre Mangia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.