Stiri nebune

VIDEO A scăpat cu viaţă din colţii unui rechin dându-i un pumn în nas

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 November 2017

Un medic din Marea Britanie, Charlie Fry (25 de ani), care s-a mutat cu serviciul de curând, în Australia, a scăpat cu viaţă din colţii unui rechin, care avea o lungime de aproximativ două metri, după ce a făcut un gest pe care l-a văzut la un surfer profesionist.

Medicul a ieşit cu câţiva prieteni ca să facă surfing, la Avoca Beac, la nord de Sydney, iar la un moment dat a observat un rechin care se apropia de el. În câteva clipe, rechinul a sărit din apă şi l-a prins cu colţii de umăr. "Am văzut un rechin ieșind din apă, cu dinții, și pur și simplu l-am lovit în față. Mi-am spus, fă ceea ce a făcut Mick, dă-i un pumn în nas!", a povestit Charlie Fry. Exact aşa a făcut, iar rechinul s-a desprins imediat de braţul său. Bărbatul s-a ales totuşi cu mușcături minore la umăr și braț.

Cunoscutul surfer australian Mick Fanning, a ținut în 2015 prima pagină a ziarelor, atunci când în timpul unui concurs profesionist de surfing, desfășurat în Africa Sud, a lovit un rechin în față, atunci când a fost atacat. "Mick, îți datorez o bere, mulțumesc foarte mult!", a declarat Charlie Fry, care locuiește în Australia de două luni și lucrează ca un medic specializat în urgențe la un spital local.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.