Nationala

Exclus de la națională pentru aproximativ 4 luni! Noua revelație a Viitorului l-a scos din minți pe selecționer

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 noiembrie 2017

Alexandru Mățan (18 ani) este noul puști-minune de la echipa Viitorului, dar selecționerul echipei U19 a României povestește că timp de patru luni nu l-a chemat la echipa națională din cauza unui incident care a avut loc la Moscova.

"Am avut o întâmplare cu el, la Moscova, când am debutat eu cu ei. Eram într-un hotel de cinci stele, noi, echipele, dar erau acolo și oameni cu bani, cu poziții. La un moment dat, m-am trezit că se alerga cu portarul Rareș pe hol, cu sticlele de apă, să se stropească.

Nu trece o zi, iară... De copii ce erau, aveau 15-16 ani. I-am zis: «Ține minte ce îți spun, din momentul ăsta să uiți că m-ai cunoscut și de echipa națională! Trei luni și jumătate am avut acțiuni și nu l-am chemat.

Toată lumea m-a întrebat ce am cu el, antenorii de la Viitorul... Și le-am zis că n-am nimic, îmi place, dar să-l întrebe ce a făcut. Dupa vreo patru luni, l-am chemat și i-am zis: «Mai faci?» Și mi-a răspuns: «Nu mai fac, domn' profesor»", a povestit Adrian Boingiu la TV Telekom Sport. 

Alexandru Mățan face parte din naționala U19 care s-a calificat la Turul de Elită pentru EURO 2018, după ce a câștigat categoric, în Grecia, o grupă cu elenii, Rusia și Gibraltar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.