Liga 1

Un fost șef din Ștefan cel Mare îl urechează pe Negoiță: "Ai făcut două greșeli fundamentale"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 noiembrie 2017

Vladimir Cohn, fost conducător la Dinamo, a vorbit despre actuala situația a echipei roș-albe și a spus că Ionuț Negoiță a făcut două mari greșeli de-a lungul celor 5 ani ca șef la echipa alb-roșie.

"E o situație delicată. Greșeala a început când Negoiță a hotărât să se despartă de Mircea Rednic. Începuse să construiască o echipă, un club, iar Dinamo devenise din nou atractiv pentru jucători. Apoi a început o degringoladă, schimbări dese de antrenori, jucători, asta a dus la actuala situație.

Mai mult, Negoiță a venit la Dinamo și l-a pus pe Anghelache președinte. Ca ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo? A zis « Hai să ne aducem aminte de Miliție și Securitate?». E profesor în economie, dar nu are treabă cu fotbalul. Oricât ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greșeli fundamentale.

Si Contra a avut un moment bun, dar anumite condiții cerute de Contra nu au putut fi îndeplinite de Negoiță. A fost o altă ruptură între antrenor și proprietar, iar rezultatele se văd", a spus Cohn la Pro X.

"Miriuță, după scandalul de la Bacău, a bagăt jucătorii la meci. Dacă era un antrenor care avea noțiuni de pedagogie putea să spună că nu joacă și «Mergem la București, discutăm apoi și vedem». El i-a băgat în meci, a câștigat meciul, apoi a făcut scandal"Vladimir Cohn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.