Liga 3

FOTO » FCSB II - Progresul Spartac 1-3 » Oaspeții au întors scorul în repriza a doua! Cum au evoluat jucătorii de la prima echipă + Remarcat surpriză!

+4 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 17 noiembrie 2017

FCSB II a pierdut meciul cu Progresul Spartac, 1-3, în etapa a 13-a din Seria a 2-a din Liga a 3-a.

Golofca a deschis scorul în minutul 32, după ce a șutat mingea peste portarul advers. După pauză, Progresul a jucat mai bine și a marcat de trei ori, prin Apostol, Stoian și Stanciu.

FCSB este pe locul 7, cu 23 de puncte. Progresul Spartac este pe locul 1, cu 34 de puncte, la 5 în fața celor de la SSC Farul, având o înfrângere, un egal și 11 victorii.

Golofca a fost cel mai implicat stelist, cel mai periculos și a dat multe indicații colegilor. S-a completat foarte bine cu Botă, cel mai bun stelist.

De Amorim a jucat în nota obișnuită și nu a avut prea multe reușite deosebite. Cu mingea la picior s-a făcut remarcat, a driblat, dar a apărut rar în joc, fiind schimbat după o oră de joc.

Pleașcă a jucat într-o notă obișnuită și un a urcat des în atac. În prima repriză a încercat să fie mai ofensiv, fără mai relizări. Pe defensivă a fost exact și s-a achitat bine de sarcini.

Theodor Botă a fost cel mai activ jucător de pe teren alături de Golofca. În prima repriză a câștigat aproximativ toate duelurile cu fundașii adverși, a deviat în câteva rânduri mingea către Golofca și a surprins apărarea adversă, lăsându-l pe cel de-al doilea în poziții bune de a marca. Botă a alergat foarte mult și în repriza secundă, însă realizările au fost ceva mai puține în partea a doua, fiind probabil și din cauza oboseli.

FCSB II: Szecui, Popescu, Pleașcă, Pacionel, Botă, Pham Huy, Gavrilă, Nicola, Golofca, De Amorim

Progresul: Răduță, Stoian, Parfeon, Frangu, Neacșu, Donca, Stanciu, Nechita, Lixandru, Apostol, Grigore

FCSB II - Progresul Spartac 1-3

min 90: Final!
min 88:
 GOL Progresul! Steliștii au gafat în defensivă, iar oaspeții au profitat și au majorat scorul, după un șut de la 16 metri

min 78: GOL Progresul! Oaspeții au marcat după o centrare în careu și o reluare cu capul la colțul lung

min 58: GOL Progresul Spartac! Scorul este din nou egal după ce Apostol a marcat cu un șut de la 18 metri.

min 46: A început repriza a doua

min 45: Pauză

min 32: GOL FCSB II! Theodor Botă a întors mingea peste un adversar, iar Golofca a fost pe fază și a înțepat mingea peste portarul Progresului

min 12. Ocazie mare a Progresului, după ce un atacant a scapat singur cu portarul. Dragos Lupescu, goalkeeper-ul FCSB, a avut o paradă de excepție. La faza imediat următoare, Golofca a scăpat singur și a fost deposedat de un adversar. Banca FCSB a sărit și a cerut penalty.  Antrenorul FCSB-ului, Alin Dumitru, a fost amenințat că va fi trimis în tribună.

min 1. A început meciul. De Amorim, Golofca, Pacionel, Paul Szecui, Pham Huy și Pleașcă sunt titulari, iar Golofca poartă numărul 10 și este căpitan. 

.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.