Liga 1

3 declarații tari ale lui MM Stoica: cine e noul Ionuț Lupescu, ce stelist vede la Mondial și care e pariul lui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 noiembrie 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre jucătorii săi și a evidențiat trei jucători, Planici, Nedelcu și Daniel Benzar, pe care i-a lăudat.

"Pe Planici aştept să-l văd în lotul Serbiei la Campionatul Mondial din 2018. Nu are cum, e prea bun. Este de departe cel mai complet fundaş central pe care l-am avut în toată cariera mea. Are viteză, talie, e inteligent și pasează vertical. Nu văd niciun defect la el.

Dragoș Nedelcu are calităţi să ajungă un jucător mare. Vede foarte bine jocul, un băiat echilibrat, e o achiziţie bună. Ca profil, este ceva din Busquets, deşi Busquets pasează scurt. Nu e noul Gică Popescu. Hai să spunem că e ca Lupescu. Nedelcu se apropie de Lupescu, discutând ca profil de jucător. E inteligent, ştie să acopere spaţiile și pasează bine.

Pe Daniel Benzar l-aş propune ca pe un pariu al meu personal. Dacă el ar fi jucat titular meci de meci la noi, cum joacă Moruţan la Botoşani, ar fi fost golgheterul campionatului. Are 14 goluri marcate la echipa a doua. E jucător care dă o puzderie goluri la fiecare antrenament. Da, fizicul poate nu-l recomandă, dar este marcator pur sânge. Sper să-l văd mereu, măcar pe bancă", a spus MM Stoica pentru Fanatik.

"Filip e prea cuminte, tot timpul. Aş vrea să-şi mai schimbe freza aia de inginer. Acum a venit cu ceva care semăna cu un cozonac şi cu o tăietură în lateral. S-a enervat acum două zile la antrenament, ceea ce e bine. L-a enervat «Bizonul»Nu am crezut că pe Filip îl poate enerva cineva"Mihai Stoica

Citește și: Dezvăluiri din vestiarul FCSB » MM spune cum se implică Gigi Becali în alcătuirea echipei: "Asta zice! Ce e așa grav?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.