Liga 1

Gigi Becali vrea să dea lovitura de grație Viitorului! Jucătorul pe care-l dorește la FCSB: "Atunci o să-l iau!"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 noiembrie 2017

Dacă echipa condusă de Becali nu a reușit să o învingă pe teren pe Viitorul sezonul trecut, formația lui Hagi suflându-le titlul roș-albaștrilor, Gigi Becali s-a hotărât să transfere toate piesele importante din lotul campioanei.

După ce i-a achiziționat deja pe Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, latifundiarul din Pipera mai pregătește o mutare pe piața transferurilor.

"Îl vreau și pe Cicâldău. O să-l iau atunci când o să vrea Gică să-l dea", a declarat Becali recent, la TV Digi Sport.

Produs al Academiei lui Hagi, Cicâldău a devenit în acest sezon un om de bază al Viitorului după plecările masive din vară. Între timp, mijlocașul de 20 de ani s-a impus și la naționala U21.

350.000 €e cota de piață a lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Pe lângă Cicâldău, Becali și-a manifestat interesul și pentru Alexandru Mățan, un alt jucător de la Viitorul care promite să "explodeze" în perioada următoare (detalii, aici).

Recent, Gigi Becali și Gică Hagi au bătut palma pentru o afacere de zile mari: FCSB a plătit către Viitorul suma de 2,5 milioane de euro pentru a cumpăra procentele pe care Viitorul le avea la transferurile ulterioare ale lui Florin Tănase, Florinel Coman, Romario Benzar și Dragoș  Nedelcu (detalii pe larg, aici).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.