Liga 1

"Perlele" lui Gigi Becali și omul lăudat de MM Stoica au dezamăgit crunt la Iași » Notele unei înfrângeri rușinoase

FOTO: sportpictures.eu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 noiembrie 2017

FCSB a pierdut total surprinzător vineri seara pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-1, și ar putea pierde șefia Ligii 1 dacă CFR se impune duminică pe terenul lui Dinamo. 

Elevii lui Nicolae Dică au făcut o partidă extrem de modestă, demonstrând că, în ciuda exuberanței patronului, echipa are în continuare multe lacune pe care ar trebui să le corecteze. 

Nu mai puțin de patru jucători din echipa lui Dică au fost inexistenți în meciul de vineri seara, Planici, Bălașa, Nedelcu și Florinel Coman fiind notați cu 4 de Gazeta Sporturilor. 

Fundașul sârb intens lăudat în ultimele zile de MM Stoica a greșit flagrant, sărind copilărește peste o minge și permițându-i lui Panțâru să înscrie golul victoriei gazdelor. Nedelcu și Coman, "perlele" lui Becali, au dezamăgit la rândul lor, fiind complet inexistenți!  

Singurul evidențiat din echipa lui Dică a fost puștiul Dennis Man. Introdus pe teren în minutul 46, acesta a fost singurul care a încercat să revitalizeze ofensiva în latență a roș-albaștrilor. 

La polul opus, ieșenii s-au ridicat la nivelul partidei, având o evoluție de zile mari: Panțâru, marcatorul unicului gol, a fost notat cu 8, la fel ca fundașul Mihalache și goalkeeper-ul Koșelev, care a prins o zi mare. Partide bune au făcut și Frăsinescu, Qaka sau Cioinac, toți primind nota 7.

Citește aici cronica partidei

VIDEO cu cele mai importante faze

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.