Liga 1

Încă un fail marca MM Stoica: FCSB, îngropată la Iași de jucătorul lăudat toată săptămâna: "L-am urmărit foarte mult, bine că ne-a ieșit"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 noiembrie 2017

FCSB a suferit prima înfrângere după două luni, pierzând vineri seară pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-1. 

Echipa lui Dică a fost îngropată de Bogdan Planici, sârbul intervenind greșit la faza din care a rezultat golul lui Ionuț Panțîru din minutul 48 (video, aici). 

Exact fundașul sârb este cel care a fost intens lăudat de MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, în săptămâna premergătoare duelului din "Copou".

"Planici este un jucător pe care l-am urmărit foarte mult. A fost întotdeauna varianta 1. Au fost şi alţii, dar nu am reuşit să-i luăm. Gigi spunea la un moment dat să-i luăm pe Horj, pe Szukala. Şi am spus «nu şi nu», hai să mai încercăm cu Planici. 

Norocul a fost că a vrut Gigi să dea bani pe un jucător necunoscut. Puteam să ştiu vreodată că vine Planic şi joacă bine? Nu! Ne-a ieşit!", declara MM Stoica pentru Fanatik în această săptămână. 

Bogdan Planici are 25 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Acesta a venit în această vară la FCSB, adus de la Vojvodina Novi Sad contra sumei de 300.000 de euro. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.