Liga 1

Miriuță dă asigurări, după ce Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo: "Am discutat cu dânsul" » Ce spune despre postul său

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 November 2017

Vasile Miriuță a susținut azi conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj, care e duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Eu am discutat cu dânsul (n.r. Ionuţ Negoiţă) şi mi-a spus că bugetul e asigurat până la anul. Noi trebuie să ne facem treaba, să ducem echipa în play-off, nu e uşor, dar nici imposibil. Dimineaţa, când te trezeşti, trebuie să fii bucuros, nimic nu e sigur în viaţă. Nu ştiu mâine ce se întâmplă, dar peste 2-3 săptămâni!?

Nu cred că Dinamo va avea soarta Rapidului. Nu! E un club cu salariile la zi, serios.

Meciul cu CFR e un meci care oricare altul. În situaţia în care suntem trebuie să câştigăm, indiferent că e CFR sau altă echipă. Întâlnim o echipă foarte bună, sunt favoriţi, au jucători de valoare, dar jucăm acasă şi avem şanse. Sunt favoriţi, ăsta e adevărul. Mă doare capul când mă gândesc că trebuie să joc contra lor. Dar am mare încredere în băieţii mei", a spus Miriuță.

...despre posibila plecare: "Dacă duc echipa în play-off, rămân la Dinamo. Dacă nu, conducerea va hotărî dacă rămân la echipă sau nu. Eu trebuie să duc echipa în play-off, să îmi fac treaba"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.