Liga 1

Cu cine mai țin steliștii diseară? Dilema FCSB-ului: ori lider, ori fără Cooperativă!

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 noiembrie 2017

Nicolae Dică și jucătorii lui au recunoscut după eșecul de la Iași că speră ca Dinamo s-o încurce pe CFR, doar că accesul ”câinilor” în play-off constituie o amenințare mai mare pentru roș-albaștri.

Înfrângerea surprinzătoare din Moldova le-a complicat calculele steliștilor. "Poate o bate Dinamo pe CFR și rămânem pe primul loc", a rostit Nicolae Dică. Bălașa, Florin Tănase au confirmat gândirea tehnicianului.

O victorie a Clujului în Ștefan cel Mare i-ar readuce pe oamenii lui Dan Petrescu pe prima poziție, pe care FCSB abia o câștigase, deci roș-albaștrii au, aparent, un motiv solid să spere că Dinamo nu va pierde azi. Numai că în spatele matematicii pe care o indică ierarhia campionatului se ascunde o capcană anunțată de curând de către Vasile Miriuță: "Să prindem noi play-off și vă garantez că Steaua n-o să câștige nici acest titlu! O să vedeți ce se va întâmpla! Adică va fi cum a fost și în sezonul trecut!".

"Câinii" sunt acum la granița dintre play-out și play-off, mai aproape de turneul pentru salvarea de la retrogradare, iar "Cooperativa lui Miriuță" ar fi posibilă doar dacă roș-albii ar prinde un loc dintre primele șase. Un obiectiv pentru care au nevoie s-o bată pe CFR astăzi.

Motivele de îngrjiorare pentru roș-albaștri și care sunt rezultatele care îi avantajează, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.