Campionate

GALERIE FOTO Cum arată Sergio Ramos după lovitura dură a lui Lucas Hernandez! Greșeală gravă a arbitrului Fernandez Borbalan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Lucas Hernandez și Sergio Ramos au fost protagoniștii uneia dintre fazele controversate ale meciului dintre Atletico Madrid și Real Madrid, scor 0-0.

În minutul 36, căpitanul lui Real Madrid a fost lovit puternic în față de fundașul stânga de la Atletico. Lovitura i-a provocat lui Sergio Ramos o fractură nazală.

Surprinzător, arbitrul Fernandez Borbalan nu a dictat nimic, deși se impunea penalty. Sergio Ramos a avut nevoie imediat de îngrijiri pentru a-i fi oprită hemoragia și pentru a-și schimba tricoul.

La pauză, medicii lui Real Madrid l-au consultat din nou pe Sergio Ramos, iar fractura fiind una destul de gravă în locul său a intrat Nacho Fernandez.

Meciul dintre Atletico și Real Madrid a fost cât se poate de dur, mai ales în ceea ce privește comportamentul gazdelor. S-au arătat 8 cartonașe galbene, 6 dintre ele fiind în dreptul lui Atleti, în timp ce Real a primit doar două avertismente.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.