Tenis

Cunoaștem ambii finaliști de la Turneul Campionilor » Duelul dintre Dimitrov și Sock, încheiat în trei seturi

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 noiembrie 2017

Bulgarul Grigor Dimitrov este cel de-al doilea finalist al ediției din acest an a Turneului Campionilor, grație victoriei în trei seturi în fața lui Jack Sock, scor 4-6, 6-0, 6-3. În finală, Dimitrov va juca împotriva lui David Goffin, care a trecut surprinzător de Roger Federer (detalii AICI).

Dimitrov a făcut primul break al setului inaugural și a condus cu 3-0, însă americanul, ocupantul locului 9 ATP, a revenit și a egalat situația, iar la 4-4 a făcut breakul decisiv pentru a-și trece în cont primul set.

Dimitrov a avut un set doi fulger, în care nu a mai cedat niciun game. Bulgarul a avut nevoie de doar 23 de minute pentru a câștiga actul secund și a trimite meciul în decisiv.

Setul al treilea a fost extrem de echilibrat, însă game-ul decisiv s-a jucat pe serviciul americanului, la scorul de 4-3 pentru Dimitrov. Bulgarul a făcut break-ul la capătul unui game maraton, iar apoi a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a obține locul din finală.

Dimitrov și Goffin au jucat unul împotriva celuilalt și în grupe, când bulgarul s-a impus fără emoții, scor 6-0, 6-2. Singura victorie a lui Goffin în fața lui Grigor a venit tot în acest an, în sferturile de finală de la Rotterdam, scor 6-4, 1-3, 6-3.

Finala va avea loc duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveSCORE pe GSP.ro 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.