Campionate

IGNORATĂ de toți » ”Squadra azzurra” a fost refuzată de un antrenor cu 3 trofee Champions League

Articol de George Titus Albulescu  —  Sunday, 19 November 2017

După ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2018 și demiterea lui Gian Piero Ventura, federația de fotbal de la Roma i-a propus lui Carlo Ancelotti să preia frâiele reprezentativei Italiei, dar acesta nu a acceptat propunerea.

Fostul tehnician al lui Bayern Munchen, în vârstă de 58 de ani, a fost favorit pentru a deveni selecționer al ”squadrei azzurra”, iar potrivit presei peninsulare în ultimele zile ar fi avut loc negocieri în acest sens.

Însă discuțiile cu Ancelotti nu s-au finalizat, el solicitând oficialilor federației italiene introducerea unor reforme în Il Calcio, pentru a accepta postul. Informațiile au fost dezvăluite de către Giovanni Branchini, agentul antrenorului, care a detaliat: ”Consider că posibilitatea (preluării Italiei – n.r.) este exclusă. Carlo respectă pe toată lumea, dar el simte că nu este momentul potrivit pentru a veni pe banca tehnică a naționalei”.

Cunoscutul antrenor, care a condus în cariera sa multe echipe de top ale Europei, precum Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid și Bayern Munchen, are în panoplia sa trei trofee ale Ligii Campionilor.

Acum, federația italiană se gândește la o altă variantă pentru banca tehnică a ”squadrei azzurra”, iar printre numele vehiculate sunt Antonio Conte (Chelsea), Roberto Mancini (Zenit), Massimiliano Allegri (Juventus) sau Fabio Capello (Jiangsu Suning).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.