Stranieri

VIDEO Continuă parcursul de vis al lui Șumudică în Turcia » Boldrin a adus golul victoriei cu o execuție superbă, iar Kayseri se menține în top

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 noiembrie 2017

Kayserispor, formația antrenată de Marius Șumudică, a obținut în această după-amiază o nouă victorie importantă în campionatul Turciei, impunându-se pe terenul codașei Genclerbirligi, scor 2-1. 

Umut Bulut a deschis scorul pentru echipa lui Șumudică în minutul 27, Kayseri văzându-se totuși egalată până la pauză după reușita lui Paraiba, din minutul 32.

Golul victoriei lui Kayserispor a venit în minutul 58, atunci când Fernando Boldrin jucătorul adus de la FCSB, a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.

VIDEO cu golurile 

Echipa de start a lui Kayseri: Yildirim - Tiago Lopes (46. Săpunaru), Kucher, Kana-Biyik, A. Turan (46. N. Stojiljkovici) - Cinaz, Badji - Mendes (74. L. Gulen), Boldrin, Vural - Bulut

Grație victoriei, Kayserispor a acumulat 22 de puncte, fiind la egalitate cu Beșiktaș, ocupanta locului 3. Galatasaray e lider, cu 26 de puncte, la egaliate cu Istanbul Basakeshir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.