Liga 1

Unul dintre cei mai iubiți străini din istoria recentă a FCSB-ului face un anunț important: "M-aș întoarce oricând, doar să fiu dorit aici"

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 noiembrie 2017

Jucătorii lui Nicolae Dică au avut parte de o surpriză plăcută sâmbătă, fiind vizitați de italianul Federico Piovaccari, atacant care a evoluat pentru FCSB în sezonul 2013-2014.

"Îmi era dor de România. Am venit să-mi văd prietenii pe care-i am aici. Am venit cu soția. M-am întâlnit cu MM, cu Filip. A fost o revedere plăcută. Îmi este dor de meciurile din Liga 1, în special de derby-urile cu Dinamo.

Steaua mi-a rămas în suflet. Cea mai frumoasă amintire este golul de la Varșovia. Eu sunt liber de contract acum. M-aș întoarce oricând la Steaua. Important este să fiu dorit de antrenor și de manager. Cred că Steaua va lua titlul", a declarat "Fluierul fermecat", potrivit TV Digi Sport.

Italianul a jucat în România la FCSB în perioada 2013-2014, când a fost împrumutat de la Sampdoria.

În prezent, atacantul de 33 de ani evoluează pentru gruparea chineză Zhejiang Yiteng. După despărțirea de FCSB, acesta a mai trecut pe la Western Sydney Wanderes, Eibar şi Cordoba, fără a mai avea însă aceleaşi evoluţii din perioada petrecută la echipa roş-albastră.

16 goluriîn 43 de meciuri în toate competiţiile a reuşit italianul la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.