Liga 1

Jucătorii lui Dinamo au răbufnit: "Trebuie să plecăm cu toții!"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 noiembrie 2017

Ionuț Nedelcearu a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut de Dinamo, pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, scor 0-2.

"Am avut o primă repriză bună, dar din păcate în fotbal trebuie să joci bine 95 de minute pentru a câștiga. În repriza secundă nu ne-am mai concentrat și am primit două goluri. Suntem huiduiți la fiecare meci. Nu știu ce se va întâmpla. Cred că trebuie să plecăm cu toții, așa cum zic suporterii, și vom vedea ce se va întâmpla. Suporterii au dreptate!

Trebuie să nu mai avem presiunea asta a play-off-ului și să ne gândim de fiecare dată la următorul meci", a declarat Nedelcearu la TV Telekom Sport.

"Se pare că nu reușim să câștigăm meciurile de acasă, ceea ce e foarte important. Pentru a fi în play-off nu e normal să facem acești pași greșiți. Trebuie să mergem înainte și să ne agățăm de orice șansă pentru a prinde play-off-ul. Prima repriză a fost echilibrată, din păcate în partea a doua am primit două goluri foarte rapid și ei au prins elan. Ne-au dominat. Detaliile mici au făcut diferența" Paul Anton, mijlocaș Dinamo

Citește și: Două lucruri care nu s-au văzut la TV în prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj

Citește și: MM n-a mai așteptat finalul la Dinamo - CFR și s-a grăbit să puncteze cu o nouă ironie la adresa rivalei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.