Campionate

Piqué a acuzat arbitrul în plin meci! Ce i-a transmis fundașul Barcelonei

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 20 noiembrie 2017

Stoperul catalan a primit al 5-lea cartonaș galben la 3-0 cu Leganés și nu va putea juca duminica viitoare, în șocul rundei, cu Valencia.

În week-end, Barcelona a trecut lejer de Leganés, 3-0, și s-a distanțat la zece puncte de Real și Atletico, dar Valencia încă se menține în plasa liderului (4p). Și duminica viitoare, catalanii vin la "turnirul" de pe Mestalla fără șeful defensivei: Gerard Piqué.

În minutul 29, fundașul central l-a faultat pe Amrabat, și arbitrul Undiano Mallenco n-a ezitat să-i dea cartonașul galben. Al 5-lea avertisment al lui Piqué în actualul campionat, suspendat automat în următoarea partidă.

Stoperul a urlat la "central", acuzându-l că a premeditat această sancțiune: "Undiano, Undiano, nu-mi spune că nu-mi trecusei deja numele acolo!".

Scenă surprinsă de o cameră a televiziunii Deportes Cuatro, care transmitea meciul jucat pe Estadio Municipal de Butarque. 

9 meciuri a jucat Gerard Piqué în acest campionat (810 minute); aceasta va fi a 4-a partidă ratată de stoperul blaugrana

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.