Liga 1

Dayro, prin ochii iubitei

Articol de Corina Marinaş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paola, prietena vedetei din Ghencea, l-a însoţit pe acesta în România şi dezvăluie faţa nevăzută a columbianului. Perla din atacul Stelei, Dayro Moreno, pe care roş-albaştrii au plătit două milioane de euro, e marele pariu al grupării din Ghencea pentru acest retur. Dacă suporterii au avut deja ocazia să-l vadă în cele 5 amicale, gsp vă prezintă faţa mai puţin cunoscută a sud-americanului.

Ce se ascunde în spatele celui poreclit "El Matador"? Secretele atacantului au fost dezvăluite chiar de iubita acestuia, Paola Villanueva, la Ştirile Sportive ale Antenei 1. "Dayro nu poate să stea departe de fotbal nici măcar în vacanţă. La un moment dat, pînă şi într-o parcare a jucat o miuţă, iar dacă nu e pe un teren de fotbal, atunci sigur urmăreşte un meci la televizor. Pentru el fotbalul este totul ", a povestit frumoasa brunetă.

Dayro are o mare slăbiciune: dulciurile. "Este un gurmand. Nu-i mofturos la mîncare şi e înnebunit după dulciuri!", a dezvăluit Paola, care n-a uitat nici de defectele fotbalistului: "Ceea ce nu îmi place la prietenul meu este faptul că e foarte dezordonat şi tot timpul trebuie să strîng după el. Înşiră hainele prin toată casa, le aruncă peste tot, iar eu am mereu de adunat după el, mai ales că se schimbă de 3-4 ori pe zi".

"România e o ţară frumoasă şi am fost mulţumită atunci cînd am venit aici. Îmi plac oamenii de aici, dar şi mîncarea este pe gustul meu"
Paola Villanueva


Înnebunit după pui cu orez

Transferul lui Dayro la Steaua a reprezentat pentru cei doi un pas înainte în relaţia lor, deoarece acum locuiesc pentru prima oară împreună. Fiindcă nu ştie să gătească şi vrea să devină o adevărată gospodină şi să-l răsfeţe pe Dayro, Paola a venit la Bucureşti alături de mama ei, Edilsa. "Dayro este înnebunit după puiul cu orez, dar şi după fasolea columbiană", a dezvăluit mama Paolei la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

Stă cu soţia lui Zapata

Pentru că nu ştie româna, Paola s-a împrietenit repede cu soţia portarului Zapata, Ceucy. Cele două columbience petrec o mare parte din timp împreună, merg la cumpărături, la fitness şi Ceucy chiar îi dă lecţii de limba română. "Vreau să învăţ limba şi voi căuta o universitate la care să pot studia româneşte", a explicat Paola, care va primi ajutor şi de la doamna Zapata.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.