Liga 1

Tradiția continuă » Blestemul lui Șumudică lovește din nou la Astra - FCSB

Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 November 2017

Astra Giurgiu a publicat preţurile biletelor pentru meciul cu FCSB de duminică, iar cel mai ieftin tichet, la peluză, este de 50 de lei.  

Un bilet la tribuna I poate ajunge şi la 100 de lei în anumite sectoare, anunţă pagina oficială de facebook a giurgiuvenilor.

Prețurile imense ale biletelor în meciurile cu FCSB au devenit tradiție la Giurgiu, o adevărată moștenire lăsată de Marius Șumudică, fostul antrenor al Astrei. 

Scopul este unul evident, acela ca tribunele stadionului "Marin Anastasovici" să nu fie populate de steliști, așa cum se întâmplă la majoritatea partidelor pe care FCSB le dispută în provincie. 

Tradiția a pornit în sezonul în care Astra a luat titlu, 2015-2016, din acel moment prețurile rămânând extrem de crescute la meciurile cu FCSB. 

Preţurile biletelor pentru meciul cu FCSB:

  • Peluză – 50 lei
  • Tribuna II – 70 lei
  • Tribuna I – 70 lei (sectoarele 1 – 4, 9 – 12)
  • Tribuna I – 100 lei (sectoarele 5 – 8 )

Anunţul menţionează şi că suporterii care îşi vor procura bilete pentru meciul cu FCSB vor putea folosi tichetele şi la meciul din Cupa României, contra Chindiei Târgovişte, de pe data de 30 noiembrie.

Partida dintre Astra şi FCSB se va juca duminică la Giurgiu, de la ora 20:45 şi va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.