Liga 1

Hagi a comentat reacția lui Băluță la adresa fiului său: "Am văzut că mi-a dat mesaj, dar nu i-am răspuns"

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 noiembrie 2017

Gheorghe Hagi, tehnicianul Viitorului, a comentat egalul reușit de echipa sa pe terenul lui FC Voluntari, scor 0-0. 

"Ocazii au fost, am încercat să facem un fotbal cât mai bun. Am avut ocaziile noastre, dar n-am marcat. E un rezultat echitabil. Echipa a avut un joc bun, puteam să facem mult mai multe. Lucrurile s-au complicat după eliminarea lui Țucudean, asta e. 

Mai sunt destule etape, vrem să facem cât mai multe puncte. Vrem să prindem play-off-ul momentan, nu ne gândim la altceva. 

Sunt la Viitorul acum, nu mă gândesc să plec. Vreau să fac lucruri cât mai bune aici, apoi vom vedea, poate apare ceva bun și pentru mine", a declarat "Regele". 

Hagi a fost întrebat și despre reacția lui Alexandru Băluță, după ce fotbalistul celor de la CSU a declarat că Ianis Hagi nu ar avea loc la echipa olteană. 

"Băluță și-a cerut scuze pentru declarațiile neinspirate pe care le-a avut. Mi-a dat mesaj și mie și lui Ianis. Nu i-am răspuns pentru că am avut meci", a spus Gheorghe Hagi, la Look TV. 

"E important că nu am pierdut, dar consider că nu am făcut un joc la fel de bun ca predecentele. Important e că suntem într-un moment bun. Duelurile cu Voluntari au fost mereu echilibrate. Nocturna a fost prea puternică, de asta am luat și galben. Nu am făcut antijoc, mereu jucăm, chiar dacă suntem în inferioritate" Bogdan Țâru

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Citește aici cronica partidei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.