Stiri nebune

FOTO & VIDEO Gest obscen făcut de un pilot al US Navy. Ce a desenat pe cer a provocat râsul întregii lumi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 November 2017

Un pilot american al US Navy a făcut în timpul unui zbor, un gest extrem de amuzant, dar care a fost și criticat. Acesta a făcut traiectoria zborului astfel încât din fumul emanat de aeronavă să se formeze conturul unui penis.

Marina americană a calificat ca inacceptabil gestul pilotului. Cetățenii orașului Okanogan (Washington), cu o populație de 2.500 de oameni, au văzut ceea ce s-a întâmplat şi imediat au apărut și reacțiile împotriva gestului pilotului, iar o femeie a sesizat acest lucru peste tot, chiar și la televiziuni.

"Acest gest nu aduce nimic bun", au specificat reprezentanții marinei americane într-un comunicat de presă, adăugând că acest act este "iresponsabil și imatur". "Vom investiga acest incident pentru a obține toate datele și pentru a acționa în consecință", a declarat vicepremierul Mike Shoemaker, comandantul Forțelor Aeriene Nationale.

Însă, au fost și oameni care s-au amuzat mult când au văzut ce a putut să facă pilotul cu avionul E/A-18 Growler. "De când am văzut primele cercuri făcute pe cer mi-am dat seama ce anume intenționează să facă și am început să râd. A fost destul de amuzant să văd asta. Nu te aștepți să vezi așa ceva!", a declarat Ramon Duran, un cetăţean din Okanogan.

Pilotul va fi cu siguranță sancţionat foarte dur pentru gestul său obscen.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.