Liga 1

UPDATE Ședință-fulger la Dinamo! Azi se va discuta soarta lui Miriuță » Cum a rămas antrenorul fără mașina de la club în această dimineață

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 noiembrie 2017

Vasile Miriuță s-a trezit în această dimineață pentru a merge la antrenamentul lui Dinamo, a constatat că a rămas fără mașina de la club și s-a speriat crezând că a fost furată.

update 14:15

Potrivit surselor GSP.RO, la Dinamo urmează să aibă loc în orele următoare o ședință între Miriuță și șefii clubului în care să se discute situația echipei și a antrenorului dinamovist.

Știrea inițială:

Miriuță a sunat la club, a mers la cei care se ocupă de securitatea hotelului pentru a verifica pe camerele de supraveghere ce s-a întâmplat, dar președintele Alexandru David a venit cu o explicație ciudată: mașina era în service.

"Știți care e defectul lui Dinamo? Că sunt prea mulți oameni care se ocupă de mașinile de la club, le curăță, le fac revizia și le pun benzină. Eu am vorbit cu Miriuță și are mașină de schimb. Mașina lui este la service, la revizie. Dânsul nu se ocupă de aceste chestiuni.

Nu e prima dată când se întâmplă asta. Miriuță trebuia să știe, a fost informat. Ce să-i fac dacă nu are ținere de minte? Dacă a zis că i-am luat mașina, plecarea lui de la club se poate întâmpla și azi. Nu poți să spui așa ceva, când știi că nu e adevărat", a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo la Pro X.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.