Liga 1

Hagi a impresionat cu discursul său: "Am mai mare încredere în Gică decât în Țiriac. Vă spun și de ce"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 November 2017

Discursul lui Gică Hagi de după partida cu FC Voluntari, scor 0-0, referitor la viitorul fotbalului românesc, l-a impresionat pe Mihăiță Pleșan, care spune că are mai multă încredere în antrenorul Viitorului decât în Ion Țiriac în ceea ce privește investițiile în copii.

"Dacă-l luăm în seamă pe Hagi ne putem bate cu echipele mari. Dar el nu e băgat în seamă. Hagi niciodată nu se va plictisi de fotbal. Din păcate, în fotbal și în politică sunt unii oameni care nu știu cu ce se mănâncă domeniile în care activează.

Am mai mare încredere în Hagi decât în Țiriac. Vă spun și de ce. Am tot văzut prin ziare și pe la televizor că Țiriac vrea să ia Arenele BNR (detalii). Eu văd asta ca pe un business și nu-mi place. La Hagi e altceva, el a riscat toată averea lui în fotbal", a declarat Pleșan la TV Telekom Sport.

Ce a spus Hagi

"Bravo celor din Ungaria pentru că susţin sportul. Prim-ministrul are 6 discipline pe care vrea să le dezvolte la cel mai înalt nivel. Sunt societăţi mari în România care fac bani. Nu e posibil ca oraşele mari să nu aibă echipe. Nu se poate aşa ceva! Multinaţionalele care fac miliarde în România ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri. Am fost la cei de la MTS să le spun asta. Erau încântaţi, parcă descoperisem America. Dar tot nu s-a făcut nimic. În România vorbim, plecăm şi la revedere. Nu se face nimic" Gică Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.