Liga 1

Încă un atac devastator al lui Giani Kiriță: "E o tragedie! Dacă iei Dinamo la mișto, te ia și viața pe tine"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 November 2017

Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai vocali dinamoviști din utlima perioadă, criticând constant "regimul" Negoiță. Azi, fostul stâlp al apărării dinamoviste a oferit o nouă serie de declarații în care își manifestă nemulțumirea față de situația în care a ajuns Dinamo. 

"Eu am tras semnalul de alarmă cu mulți ani în urmă. Am spus-o direct, iar mulți au comentat la acel moment. Acum doi ani, i-am spus lui Negoiță pe ce proiect aș veni eu la Dinamo. Soluția o am, dar nu vreau s-o dau acum, pentru că nu sunt implicat direct. 

Ce poate să facă Dănciulescu la Dinamo? El e prins la mijloc. În momentul de față, Dinamo e jos din toate punctele de vedere. 

Dacă nu te clasezi în primele trei locuri cu acest lot, într-un campionat atât de slab, înseamnă că e o tragedie. Dinamo are lot bun, dar trebuie o strategie, nu oameni care să le promită jucătorilor vacanțe. Dacă iei la mișto pe Dinamo, te ia și pe tine viața la mișto", a spus Giani Kiriță, la TV Telekom Sport. 

"Managerul de hotel Alexandru David e președinte la Dinamo acum. Nu mă provocați să spun mai multe" Giani Kiriță 

Kiriță a fost completat de Florentin Petre, actualul antrenor al Forestei Suceava, care e sceptic în ceea ce privește șansele dinamoviștilor de a mai face performanță în viitorul apropiat. 

"E greu să mai reclădești. E greu ca Dinamo să se mai ridice la nivelul unde era când am jucat noi. Acum cinci am tras un semnal de alarmă. Domnul Negoiță a încercat să facă ceva, îl apreciez foarte mult, a luat echipa într-un moment greu, dar performanțele nu apărut. 

Nu vreau să vorbesc despre motivul pentru care am părăsit Dinamo. Problema e că de multe ori am renunțat la familie, la copii pentru a ajuta clubul.

Cu suporterii dinamoviști nu te pui niciodată. Au demonstrat asta în toți acești ani cât timp a fost greu", s spus și Petre, potrivit sursei citate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.