Liga 1

EXCLUSIV Club de vânzare? Hop și el » Primul om care vrea să o preia pe Dinamo după anunțul lui Negoiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 November 2017

Afaceristul italian Angelo Massone s-a interesat de Dinamo și i-a propus lui Negoiță să ia clubul împreună cu un grup de investitori italieni.

Massone mai lipsea din tot haosul care este acum la Dinamo! Conform unor surse din anturajul italianului care a mai încercat să preia și Rapidul, Massone i-ar fi cerut lui Ionuț Negoiță o hârtie care să îi permită să negocieze în numele afaceristului român cu un grup de investiții din Italia. Contactat de reporterii Gazetei, Massone a răspuns pe un ton nesigur: "De unde aveți informația asta? Cine v-a zis? Nu este adevărat. Să nu scrieți așa ceva! Sunteți jurnaliști? Vă rog să nu scrieți nimic despre asta, da?".

Angelo Massone a apărut prima oară în peisajul fotbalului românesc când a încercat preluarea Rapidului de la cuplul Zamfir-Cristescu și de la familia Moraru. Nu a reușit să devină patronul giuleștenilor, așa că a pus mâna, în decembrie 2014, pe Ceahlăul Piatra-Neamț, club pe care l-a băgat în insolvență și de la care a plecat după doar câteva luni. 

"Se vorbea de un proiect pe termen lung la Ceahlăul, dar am lucrat cu Massone, care îşi trata jucătorii ca pe sclavi. Susţinea că trebuie conduşi cu o mână de fier "pentru că sunt români""
Ze Maria, ex-antrenor Ceahlăul, în 2015, pentru Gazzetta dello Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.