Europa League

Victima perfectă » Cum își poate reveni Alibec în fața lui Plzen

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 noiembrie 2017

Aflat într-o profundă criză de formă, Denis are, mâine, şansa să-şi revină în faţa Viktoriei Plzen, singura formaţie împotriva căreia a marcat în ultima jumătate de an.

Alibec s-a refăcut după problema medicală din cauza căreia a lipsit în meciul de la Iaşi şi cum Dică va folosi mâine mai mulţi jucători dintre cei pe care nu-i vede titulari în următorul meci de Liga 1, cu Astra, e foarte probabil că Denis va începe meciul din Cehia în echipa de start. Veste bună pentru Alibec: Viktoria Plzen e adversarul perfect pentru el în tentativa de a-şi recăpăta forma.

Argumentul? Liderul la zi din Cehia e singura formaţie în faţa căreia Denis a înscris în ultimele 6 luni!!! Şi a reuşit să marcheze în două dintre cele 3 meciuri pe care Alibec le-a jucat în tricoul Stelei. În rest, are nu mai puţin de alte 16 confruntări, la FCSB şi naţională, în perioada mai - noiembrie, în care nu a înscris deloc!Alibec are amintiri foarte plăcute în faţa celor din Plzen chiar şi din perioada Astra. Anul trecut, a jucat doar meciul din deplasare, în faza grupelor, unde a fost, alături de Budescu, cel mai bun fotbalist al trupei lui Şumudică. Atunci, giurgiuvenii s-au impus în special graţie prestaţiei senzaţionale a lui Alibec. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.