Liga 1

Șumudică îi desființează pe Contra și Miriuță: "Cum să fie pe 7 cu lotul ăsta?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 noiembrie 2017

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a vorbit despre mișcările de trupe de la Dinamo și îl sfătuiește pe Claudiu Niculescu să accepte fără ezitări oferta "câinilor". 

"Dacă voiam să fiu la Dinamo, eram la Dinamo. Doar semnătura mea a lipsit în momentul respectiv. Am decis să rămân la Astra și am ajuns în cupele europene.

Dinamo e un brand, în locul lui Niculescu mâine aș merge acolo. Ce să mai piardă Claudiu Niculescu? M-aș duce acolo imediat. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar Dinamo are un prim "11" cu care poate ținti play-off-ul.

Cei de acolo au un Nedelcearu, un Penedo, un Hanca, un Rivaldinho, un Bokila, un Anton, jucători ce nu pot fi în a doua parte a clasamentului. Mie mi-a plăcut de fundașul central Mihai Popescu, nu știu de ce l-au dat la Voluntari. 

Tehnicianul lui Kayserispor, a vorbit despre parcursul extraordinar pe care îl are echipa sa, care se situează pe locul 4 în campionatul Turciei. 

"Sunt lipsit de modestie, dar am avut și puțin noroc până acum. Am câștigat grupul foarte repede. Mi-am făcut prieteni, jucătorii joacă și cu sufletul și pentru bani. Sunt niște condiții extraordinare. În plus, e un avantaj pentru jucători că nu există viață de noapte. 

Niciodată nu o să arunc cu noroi, nu uit de unde am plecat, dar aici nu îți lipsește absolut nimic", a mai spus Șumudică. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.