Liga 1

S-a dezlănțuit și îl atacă violent pe patronul lui Dinamo: "Ageamiul Negoiță s-a înconjurat de niște hahalere"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 noiembrie 2017

Claudiu Vaișcovici, fostul jucător al lui Dinamo, a criticat în termeni duri transferurile făcute de "câini" în vară și nu ezită să-l critice din nou pe finanțatorul Ionuț Negoiță. 

"Am dat trei mijlocași buni, Palici, Busuladzici și Nistor, și l-am adus pe «Mesia»  cu numărul 10 (n.r - Juan Albin) . A stat o lună, și-a luat bătaie în club și a plecat. Dinamo a renunțat la Nistor că voia Albin tricoul cu numărul 10.

Steaua a adus jucători tineri de soi, care au confirmat și au timp să confirme. Dinamo aduce doar jucători care n-au mai jucat. Domnul Negoiță s-a înconjurat de niște hahalere care n-au avut decât interesul lor și atât. Negoiță e ageamiu, deși are cinci ani în sportul ăsta. Din păcate, e ageamiu pe banii lui.

Dacă îl înlocuiești pe Miriuță acum și rămâi cu același lot ce o să faci? Jucătorii nu au rupt gura târgului cu Contra. Mai departe, tot n-au rupt gura târgului. Antrenorul care va veni îi va face jucători de națională?

De vreo cinci ani, de când e Negoiță, au fost nu știu câte «New Dinamo». S-a greșit atunci, cu Mircea Rednic. Echipa începuse să joace, se construia ceva, putea crește în acel moment", a declarat Claudiu Vaișcovici, la TV Digi Sport. 

"Cel mai grav e că cei din jurul lui Ionuț Negoiță nu se pricep deloc" Dinu Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.