Liga 1

Becali a exasperat un jucător: "Nea Gigi, nu mă mai suna!" » Ce spune patronul FCSB despre Alibec: "De asta plânge"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 noiembrie 2017

Gigi Becali vrea să impună o disciplină de fier la FCSB și le-a ordonat jucătorilor săi să nu mai fumeze.

Patronul FCSB a dezvăluit că l-a convins pe Florinel Coman, 19 ani, să nu mai fumeze după ce l-a sunat întruna.

"Florinel Coman deja nu mai trage niciun fum de țigară. L-am sunat câteva zile la rand și mi-a zis «nea Gigi, nu mă mai suna că nu mai fumez». Cred că Florinel poate fi jucător de zeci, sute de milioane. Și Benzar s-a lasat de fumat". 

"nu mă mai înțeleg cu alibec"

În plus, Becali a vorbit și despre atacantul Denis Alibec, care și el fumează, și a explicat de ce crede că a plâns atacantul la meciul Beer Sheva.

"Le-am zis «Bă, nu vă mai luați după Alibec că ăstuia nu mai am ce să-i mai fac, cu ăsta nu mă înțeleg». Dar în cantonament nici el nu fumează. La FCSB orice fum e 5.000 de dolari.

Alibec chiar dacă joacă prost el zice că el e cel mai bun. Nu ai ce sa faci. El când joacă cel mai prost zice că el a fost cel mai bun de pe teren și că a jucat prost echipa. Credeți că a plâns că n-a jucat bine el? Nu, el a plâns că el a fost cel mai bun, de a fost schimbat", a spus Gigi Becali la Pro TV.

"Dacă vine cineva acum și îmi dă 20 de milioane pe Florinel Coman, nu îl vând. Pe cuvântul meu. Eu vreau 80-100 de milioane!"Gigi Becali, ieri, la TV Digi Sport

"Coman nici nu lumina stinsă nu seamănă cu Mbappe. El e jucător de 3-400.000 de euro, nu de milioane de euro"Cornel Dinu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.